BLUEBEAM #5
Tervdokumentáció
2020. június 19.
10-11 óra

A GRAPHISOFT folyamatosan azon dolgozik, hogy az ARCHICAD felhasználókat a BIM lehetőségeinek minél hatékonyabb kihasználását lehetővé tévő képzéseken keresztül is támogassa. A 2016-ban sikeresen elindított GRAPHISOFT BIM Classes tréningsorozat tematikusan és különböző tudásszinteknek megfelelő moduláris felépítésben dolgozta fel a BIM és az ARCHICAD felhasználási környezetét. A képzések elméleti alapjait hazai és nemzetközi gyakorlati példák egészítik ki.

A GRAPHISOFT célja, hogy a felhasználóknak nyújtott képzési és tudásmegosztási támogatását a jelenlegi járványügyi környezetben is biztosítsa.

Ennek érdekében tréningjeinket otthon is követhető szemináriumként online webináriumi keretben folytatjuk. Arra törekszünk, hogy a GRAPHISOFT OTTHONI BIM SZEMINÁRIUMOK olyan képzési sorozatként folytatódjék, amely sikeresen alkalmazkodik felhasználóink jelenlegi munkavégzési szokásaihoz.

Célunk a korábban megszokott magas minőségű és színvonalú oktatás folyamatos biztosítása, amely ebben a nehéz környezetben is hozzájárul az egész hazai építőipar eredményességéhez és versenyképességének fejlődéséhez.

A GRAPHISOFT OTTHONI BIM SZEMINÁRIUMOK nyelve magyar, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéshez kérjük töltse ki az űrlapot.