GRAPHISOFT BIMFIT Kártya

Hozza formába tudását!

2020. február 10-étől bevezetjük a BIMFIT Kártyát. A kártya éves bérletet jelent, mely korlátlan részvételre jogosít az összes, GRAPHISOFT által megszervezett tanfolyamon.

A névre szóló BIMFIT Kártya ára 400.000, Ft+áfa. SSA szoftverkövetéssel rendelkező partnereinknek 20% kedvezménnyel 320.000,- Ft+áfa. A kártya érvényessége az első tréningen való részvételtől számított 1 év. A BIMFIT Kártya igényléséhez kérjük töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Az űrlap elküldése után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése céljából.

Fontos információ: BIMFIT kártya igénylése, megléte esetén is szükséges a regisztráció minden látogatni kívánt kurzusnál!
SORON KÖVETKEZŐ KÉPZÉSEINK:

2020.02.26. - BIM ARCHICAD tervsablon készítés
A sablonmenedzser feladatai és a cégszintű sablon elkészítéséhez és karbantartásához szükséges szakmai ismeretek; a bevezetés és felülvizsgálat módszerei.

2020.03.09-10. - BIM Irodavezetés
A megvalósítás folyamata, a BIM aktuális alkalmazása, beleértve a világszerte érvényes szabványokat, a cég- és projektszinten megjelenő új szerepköröket és csapatmunka módszereket

2020.03.23-24. - BIM Projektkoordináció
A tréning a projektkoordinátor azon gyakorlati lépéseire összpontosít, amelyek biztosítják az ARCHICAD projektek optimális működését a hatékonyság, munkatempó és az együttműködés terén.